Spring naar inhoud

Scouting Haarle zoekt twee bestuursleden

 

VACATURES – Draag jij de scoutinggroep van Haarle en omgeving een warm hart toe? En kun jij een paar uurtjes per maand vrijmaken? Dan zoeken wij jou!

Kinderen uit de kernen Haarle en Luttenberg en omgeving genieten elke week van leuke (buiten) activiteiten. Om de vereniging te laten groeien, zoeken we twee bestuurders. Vind je het leuk om samen met andere vrijwilligers onze vereniging op te bouwen? En ben je bovendien een paar uur per maand beschikbaar, dan is Scouting wellicht een mooie en nuttige tijdsbesteding!

Binnen het verenigingsbestuur is ruimte voor twee extra bestuursleden. De functie is nog vrij in te vullen. Er is volop ruimte voor ontwikkeling binnen onze groep. Affiniteit met Scouting, al dan niet in het verleden als jeugdlid, is handig maar zeker geen must. Er worden passende trainingen en cursussen aangeboden.

Minimale leeftijd voor een bestuursfunctie is 21 jaar. Interesse of meer info is vrijblijvend te verkrijgen via info@scoutinghaarle.nl of kom eens een kijkje nemen. (24/06/2023)