Spring naar inhoud

SponsorKliks

Scouting Albaldah en SponsorKliks
Steun Scouting Haarle! Dankzij een samenwerking met SponsorKliks steun je ons als je online inkopen doet bij heel veel online webwinkels. Het aanbod is breed, van supermarkt tot horeca en van elektronicazaak tot reisbureau. Zo is er altijd wel een winkel waar jij wel eens iets online bestelt! En het mooie is, jij koopt het product gewoon voor de reguliere prijs! Je merkt het zelf dus niet in je eigen portemonnee, maar wij krijgen een percentage van het bedrag als sponsoring geschonken via SponsorKliks! Zo steun je Scouting Haarle heel gemakkelijk en haast ongemerkt.

Hoe gaat het in z’n werk?
Je kunt op twee manieren shoppen via SponsorKliks. Of op de computer of je installeert de handige app op je telefoon of tablet. Zoek hiervoor in de Playstore (Android) of Appstore (Apple) naar SponsorKliks. Een account is niet nodig. Na installatie kun je het sponsordoel zoeken (Scouting Haarle). Klik vervolgens op winkels voor het overzicht van de webwinkels en… winkelen maar!

Geen verborgen kosten!
Zoals gezegd, je betaalt niets extra’s! Je winkelt op dezelfde wijze dan wanneer je rechtstreeks bij je online winkel zou gaan shoppen. Het enige verschil is: Scouting Haarle krijgt een klein percentage van jouw totaalbestelling op de rekening gestort! Doe mee, alle kleine beetjes helpen!

Hulp en informatie
Heb je hulp nodig bij het installeren van de app of hoe je via je internetbrowser op de computer kunt winkelen? We hebben een handig document voor je gemaakt, waar stap voor stap alles wordt uitgelegd.

Nog meer uitleg en duiding nodig? Hier vind je nog veel meer informatie:

Enneh, bedankt hè dat je ons op deze manier financieel wilt steunen! 🙂