Spring naar inhoud

Aanmelden

Scouting Albaldah bestaat dankzij de enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor de jeugdleden of als bestuurslid.

Ben je geïnteresseerd geraakt en lijkt Scouting je een leuke vrijetijdsbesteding, als jeugdlid, leiding of bestuurslid, dan kun je contact opnemen met de voorzitter van onze groep. Je gaat niet meteen een verplichting aan, het is namelijk altijd mogelijk om een proefperiode mee te draaien.

Jeugdleden betalen per kwartaal contributie. Daarvoor wordt elke week een actief spelprogramma geboden en een kamp. De welpen hebben een zomerkamp en de scouts een winter- én zomerkamp.

Voor de leiding (altijd op vrijwillige basis) is het niet noodzakelijk om Scoutingervaring te hebben (is overigens wel handig). Om toch bekend te worden met Scouting, is het mogelijk om een trainingstraject te volgen vanuit Scouting Nederland.

Alle contactgegevens van onze groep vind je hier.

Heb je al interesse en wil je lid worden, download dan hier het Inschrijfformulier en print het uit. Vul het in en lever het in bij de leiding van je eigen speltak. Tevens vind je hier ook het uitschrijfformulier als je wilt stoppen met Scouting.