Steun ons via SponsorKliks

SPONSORKLIKS – Steun Scouting Haarle! Dankzij een samenwerking met SponsorKliks steun je ons als je online inkopen doet bij heel veel online webwinkels. Het aanbod is breed, van supermarkt tot horeca en van elektronicazaak tot reisbureau. Zo is er altijd wel een winkel waar jij wel eens iets online bestelt!

En weet je nou wat helemaal mooi is? Jij koopt het product gewoon voor de reguliere prijs! Je merkt het zelf dus niet in je eigen portemonnee, maar wij krijgen een percentage van het bedrag als sponsoring geschonken via SponsorKliks! Zo steun je Scouting Haarle heel gemakkelijk en haast ongemerkt.

Winkel online via SponsorKliks en draag zo ongemerkt financieel bij aan een leuke vrijetijdsbesteding voor de jeugd van Haarle en ruime omgeving!