Kerstactie: wenskaarten en kerstbakjes

KERSTACTIE – Rondom de Kerstdagen organiseert Scouting Haarle altijd een verkoopactie. De kerstbakjes die de leden, bestuursleden en behulpzame ouders zelf maken, zijn inmiddels bekend. En ook het succes van de wenskaarten krijgt dit jaar een vervolg. Er zijn nu twee setjes postkaarten verkrijgbaar: een setje met winterse kaarten voor de feestdagen en een setje kaarten rondom het thema natuur. Alle kaarten zijn speciaal ontworpen door cartoonist Leo Kemper uit Haarle. De setjes en onze zelfgemaakte kerstbakjes waren online en bij onze jeugdleden te koop.
Bestellen is nu niet meer mogelijk; wij gaan er de komende twee weken voor zorgen dat de kerstbakjes en wenskaarten op de juiste adressen terecht komen!

Wij bedanken iedereen die op deze manier Scouting Haarle weer een warm hart heeft toegedragen!

(04/12/2022)