Statiegeldflessenactie in Haarle groot succes

STATIEGELDFLESSENACTIE – Wow! Wat een enorme hoeveelheid flessen hebben we opgehaald met onze actie op woensdag 15 en vrijdag 17 september. De welpen en de scouts hebben nagenoeg elke deurbel in de dorpskern ingedrukt en op veel adressen stonden de tassen met lege flessen al klaar.

We bedanken via deze weg iedereen die ons gesteund heeft, groot of klein of zelfs met een bijdrage in contant geld! Super! Dankzij die jullie bijdragen kunnen we in onze groep investeren in materiaal, zodat we de jeugdleden leuke opkomsten kunnen blijven bieden! 🙂

In ons algemene foto-album vind je nog meer foto’s terug van deze geslaagde actie.

En misschien ben je zelf enthousiast geworden voor Scouting? Jeugdleden zijn altijd van harte welkom. Neem vrijblijvend een kijkje op de woensdagavond (scouts) of vrijdagavond (welpen). En ook volwassenen mogen gerust eens langskomen, wie weet is een functie in het bestuur of in een leidingteam een leuke vrijetijdsbesteding!