Vrijwilliger worden bij Scouting Haarle

VRIJWILLIGER – Ben je op zoek naar een leuke en actieve vrijetijdsbesteding? En ben je minimaal 18 jaar of ouder? Dan biedt Scouting Haarle genoeg mogelijkheden en kansen!

Wat veel mensen niet weten is dat Scouting in Nederland al jaren de grootste jeugd- en jongerenorganisatie is. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijds­besteding voor kinderen en jongeren van alle leeftijden. Wij bieden ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en voor jongeren uitdagende activiteiten.

Om de leden die activiteiten te kunnen bieden, zijn goede en enthousiaste bestuursleden en leidinggevenden voor onze vereniging belangrijk. Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in Haarle en omgeving? En ben je bovendien een paar uur per week beschikbaar, dan is Scouting wellicht een mooie en nuttige tijdsbesteding!

Binnen het verenigingsbestuur is ruimte voor extra bestuursleden, maar ook leidinggevenden voor één van onze speltakken is altijd plek. Er is volop ruimte voor ontwikkeling binnen onze groep. Affiniteit met Scouting, al dan niet in het verleden als jeugdlid, is handig maar geen must. Er worden passende trainingen en cursussen aangeboden.

Voor meer informatie over onze groep, check deze site of neem gerust (vrijblijvend) contact op via info@scoutinghaarle.nl.

(26/06/2022)