Scouting Haarle zoekt nieuwe voorzitter

VOORZITTER – Scouting Albaldah in Haarle is op zoek naar een nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter, Anouk Nijenhuis, heeft aangeven dit jaar het stokje over te willen dragen.

Scouting Albaldah bestaat sinds 2007 en heeft de eerste tien jaar in het voormalige verenigingsgebouw ‘De Mölle’ haar onderkomen in het dorp gehad. Inmiddels worden de opkomsten van de speltakken (welpen en scouts) wekelijks in de nieuwe blokhut ‘Spoorzicht’ aan de Almeloseweg gehouden. Kinderen uit Haarle en Luttenberg hebben daar wekelijks een uitdagende vrijetijdsbesteding, waar spelenderwijs van alles wordt geleerd.

Het takenpakket van de voorzitter is meerledig:

– Het leiden van vergaderingen van het bestuur

– Het leiden van vergaderingen van de groepsraad

– Zorgen dat het beleid van de organisatie gemaakt en uitgevoerd wordt

– Het vertegenwoordigen van de organisatie naar buiten

Meer informatie over Scouting Haarle is te vinden op deze website en meer info over Scouting in het algemeen is te vinden op www.scouting.nl

Interesse of vragen? Neem contact met ons op via info@scoutinghaarle.nl of bel naar 06 – 13 34 46 51.

(15-02-2021)