Voortgang nieuwe locatie Scouting Albaldah

NIEUWE LOCATIE – De grote klus is geklaard; onze nieuwe locatie aan de N35 is wind- en waterdicht. De blokhut, die we gaan delen met GHSV Sprengenberg, kan nu verder afgewerkt worden. Er moet nog veel gebeuren, zoals schilderwerk aan de binnen en buitenkant, maar ook de inrichting en plaatsing van sanitair. In februari wordt het gebouw officieel aangesloten op de nutsvoorzieningen en het riool, zodat het daadwerkelijk gebruikt kan worden. Vooralsnog blijven we de opkomsten in het BSO-gebouw organiseren. Zodra we officieel gaan verhuizen, laten we het zeker weten!

Zin om te helpen klussen? Laat het even aan ons weten. Dat kan het makkelijkste door een mailtje te sturen naar info@scoutinghaarle.nl of spreek de leiding aan tijdens een opkomst. (22/01/2019)