Alle berichten van Webmaster

Ga de uitdaging aan en kom bij Scouting Haarle!

Ben jij tussen de elf en vijftien jaar oud en verveel jij je regelmatig? Ben je je mobieltje of spelcomputer helemaal zat? En heb je weinig zin om suf op de bank te ploffen? Kom dan kijken bij Scouting Albaldah!

Vind jij het leuk om samen met (nieuwe) vrienden uitdagende dingen te gaan doen? Bij Scouting ga je kamperen, leer je met technieken omgaan, probeer je lekkere gerechten te koken en speel je stoere spelen. Wil je uitdaging, spanning en gezelligheid en ben je tussen de elf en vijftien jaar? Dan is scouting in Haarle de plek waar jij moet zijn! Kom een keer vrijblijvend op bij ons langs. Op dinsdagavond van 18.45 uur tot 20.30 uur zijn de scouts aanwezig.

Bekijk deze site voor meer informatie en foto’s en like onze Facebookpagina hiernaast. Voor vragen kun je ons altijd mailen via info@scoutinghaarle.nl. (31/10/2018)

Sint Joris heeft de draak verslagen

SINT JORIS – Sint Joris heeft vrijdagavond de draak weer verslagen. Met een paar ferme klappen heeft de moedige ridder alle koppen van de vieze, stinkende draak af weten te hakken. De bewoners van het aan de voet van de berg kunnen in rust verder leven. Met alle speltakken (bevers, welpen, scouts en explorers) en de leiding en het bestuur hebben we Sint Jorisdag gevierd met een spel, tochtje en gezellig kampvuur. Natuurlijk werd aan het eind van de opkomst de tulp verbrand (de tulp is het symbool van de druppels bloed die St. Joris na zijn gevecht met de draak verloor en met het verbranden van de tulp wordt ook het kwaad verbrand) en de scoutingbelofte hernieuwd. In het foto-album staan meer foto’s van deze mooie, traditionele opkomst. (16/04/2018)